BERREVOETS hekken en poorten BVBA

Hekken en poorten

Kapelstraat 132

3550 Heusden-Zolder


Tel. 011/72 60 18

BTW: BE0833.822.787

E-mail: lynn@berrevoets-poorten.be

Veiligheid op maat

Berrevoets hekken en poorten bvba produceert in eigen beheer hekken en poorten. Kies uit meer dan 1000 ontwerpen. Ons gamma biedt een ruime keuze aan poorten en hekwerk in de meest uiteenlopende stijlen. Elke poort wordt op maat gemaakt en vervaardigd volgens de regels van de kunst. Berrevoets hekken en poorten bvba zorgt ervoor dat uw poort of hekwerk perfect bij uw woning past! Voor advies kan u ook steeds bij ons terecht!

 

Automatisatie

Om een optimale veiligheid en comfort aan uw woning te bieden, staan wij ook in voor de automatisering van uw droomhekken. Een simpele druk op de afstandsbediening stelt uw boven- of ondergrondse motor in werking, zo hoeft u zelfs niet meer uit uw wagen te stappen! U heeft de keuze uit mechanische motoren van het merk Key of hydraulische motoren van Fadini.

 

Onze garantie

Comfort, elegantie én een goede service na verkoop. Berrevoets hekken en poorten bvba werkt enkel met de beste materialen en en creëert zo producten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Al onze materialen worden roestvrij behandeld en gepoederlakt. Voor onze rustieke poorten opteren we voor massieve materialen die garant staan voor een lange levensduur en de allerbeste kwaliteit.

 

igor1_512